Maagia: Gathering Arena avatakse ametlikult homme

magic gathering arena will be officially unveiled tomorrow

Maagia kogunev areen

Uuendus, 7. september:Uusim digitaalne maagiamäng avalikustatakse Twitchi voo kaudu väga kiiresti.



Nagu varem märgitud, avalikustatakse Magic: The Gathering Arena ametlikul kanalil Magic Twitch 7. septembril. Voog algab kell 13:00 PDT / 17:00 EDT / 20:00 GMT / 21:00 Kesk-Euroopa aja järgi / 6:00 AEDT.



Täiesti erineva kaardimängu jaoks siin on parimad Hearthstone tekid algajatele .

Hoidke end kursis, Planeswalkerid ja vaadake allolevat voogu.



Algne lugu, 3. august:Pärast väljakuulutamist ei tohtinud Magic Duels enam sisuvärskendusi esitada, järgmisena oli küsimus paljudele Magic: The Gathering fännidele. Ranniku võlurid on kiusanud, et tulevased videomängud satuvad sisemise vihmavarju alla nimega „Magic Digital Next“, kuid siiani pole midagi kinnitatud. Meet Magic: The Gathering Arena.

See on mängust siiani tegelikult peaaegu kõik. Me ei saa isegi olla kindlad, et see jõuab arvutisse. Paljude fännide jaoks on see maagiliste duellide asemel, kuid kas see on tegelikult sarnane mis tahes varasemate mängudega, on õhus. Kes teab - see ei pruugi isegi järgida tüüpilist Magic: The Gathering mustreid.



Järgmises säutsus kinnitati, et 7. septembri voog paljastab rohkem Magicist: The Gathering Arena ja sellest, kuidas saate suletud beetaversiooniga liituda.

Juunikuises teates , selgus, et rohkem seda mängu näidatakse HASCONil, 8.-10. septembril, sealhulgas varased demod, seega on võimalik, et suletud beetaversioon võib tulla varsti pärast nende mängude avaldamist.



Seni näib, et meil on kuu aega spekuleeritud logoga. Rääkides: sellel logol pole isegi koolonit Magic: The Gathering tavaliselt koolonit. Mis annab?